CSL met Autisme

Contactgericht Spelen en Leren is een methode ontwikkeld door Anneke Groot. Anneke Groot is ervaringsdeskundige op gebied van contact en autisme. Ik verwijs u graag naar www.parel.nu en www.horison.nl. Ook het boek Houvast is een absolute aanrader!

Als CSL Speler kom ik bij u thuis en werk ik met uw kind met ASS of een ontwikkelingsstoornis.                                                                                                                           Meer informatie over mijn werk als CSL Speler? Ik vertel u er graag meer over. Stuur gerust een mail of neem telefonisch contact met mij op.

CSL wordt veelal vergoed vanuit het Persoons Gebonden Budget.

 

 

 

 

 

Privacy verklaring
Copyright © 2019 Stap 2 Coaching
Webdesign: SiteDesign4You.nl

CSL met Autisme

Contactgericht Spelen en Leren is een methode ontwikkeld door Anneke Groot. Anneke Groot is ervaringsdeskundige op gebied van contact en autisme. Ik verwijs u graag naar www.parel.nu en www.horison.nl. Ook het boek Houvast is een absolute aanrader!

Als CSL Speler kom ik bij u thuis en werk ik met uw kind met ASS of een ontwikkelingsstoornis.                                                                                                                           Meer informatie over mijn werk als CSL Speler? Ik vertel u er graag meer over. Stuur gerust een mail of neem telefonisch contact met mij op.

CSL wordt veelal vergoed vanuit het Persoons Gebonden Budget.

 

 

 

 

 

FOOTER MOBILE

Copyright © 2019 Stap 2 Coaching
Webdesign: SiteDesign4You.nl